Vælg FTFa som A-kasse

FTFa har eksisteret siden 1952 og er en fA-kasse, der står for funktionærer og tjenestemænd. A-kassen blev grundlagt på baggrund af et ønske om, at funktionærer og tjenestemænd fik en større indflydelse på samfundet.

FTFa har altid ønsket at være politisk uafhængig og kæmper stadig i dag om at kunne være en politisk uafhængig organisation.

Værd at vide om FTFa


FTFa vægter uddannelse, økonomi og arbejdsmiljø utrolig højt. FTFa har 7 formænd der gør alt for, at der kommer nye medlemmer til organisationen.

Der findes forskellige medlemsskaber hos FTFa. Hvis man vælger et medlemskab uden efterlønsbidrag, så koster det 442 kr. for fuldtid pr. måned og 325 kr. for deltid pr. måned. Vælger man medlemskab med efterlønsbidrag så koster det 937 kr. pr. måned for fuldtid og 665 kr. om måneden for deltid. Medlemsskabet på efterløn koster 433 kr. for fuldtid om måneden og 325 kr. om måneden for deltid.

FTFa har en masse søde ansatte, som hellere end gerne vil hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til A-kassen. Hvis du er i tvivl om det kan betale sig at skifte A-kasse, så kan du på FTFa`s hjemmeside finde ud af, hvor meget du egentligt kan spare ved at skifte A-kasse.

FTFa samarbejder med 58 faglige organisationer og gør alt for, at give medlemmerne den rette rådgivning i forbindelse med karriere. FTFa vil give deres medlemmer de bedste muligheder og arbejdsredskaber, så de kan komme i arbejde så hurtigt som muligt. Hvis du er medlem af FTFa og er arbejdsløs, så udbetaler organisationen dagpenge til dig, imens du leder efter dit nye job.

Derfor skal du blive medlem af FTFa

Der er mange gode grunde til at blive medlem af FTFa. Som medlem skal man ikke betale særlig meget i kontingent. Dette skyldes, at A-kassen har så mange medlemmer, at der er personer nok til at dele omkostningerne.

Det anbefales kraftigt, at man melder sig ind som studerende. Det er gratis for studerende at være medlem og har man været medlem i mere end et år, så er man sikker på ikke at få karantæne når man er færdig med sin uddannelse. I sit medlemskab kan man vælge at få lønsikring med i.

Med lønsikring sikrer man sig tryghed, da man er sikret 90% af sin lønindkomst og får udbetalt lønsikring i op til 36 måneder. Som medlem af FTFa er du ikke tvunget til at skifte A-kasse, hvis du ender med at lave et karriereskift. FTFa er for alle, og man kan nemt få lavet en tværfaglig A-kasse, så man forbliver medlem hos FTFa.

Hvis du er på dagpenge eller nyuddannet, så har FTFa en masse arrangementer og møder, som man kan deltage i. Hver uge kan man tilmelde sig arrangementer som f.eks. jobsøgning, hvordan man skriver det perfekte CV, efterløn og meget andet.

FTFa giver sine medlemmer en masse redskaber, og hjælper dem godt på vej til at finde det helt rigtige job. Man får også sin helt egen rådgiver, som man jævnligt mødes med for at se ,hvordan det går med jobsøgningen. Hvis du allerede er medlem af en anden A-kasse, men gerne vil skifte til FTFa, så er proceduren ganske simpel. Man skal bare kontakte FTFa også sørger de for resten.