Akademikernes A-kasse

Hvis du lige er begyndt på din uddannelse, er det længste fra dine tanker garanteret det kommende arbejdsmarked. Men som akademiker, er der god grund til at genoverveje denne tankegang. Det er nemlig netop nu, at du skal begynde at planlægge din fremtid.

Akademikernes A-kasse – et valg der gavner din fremtid

Denne plan begynder med valget af en A-kasse. Allerede når du lige er gået i gang med studiet, bør du vælge en A-kasse – og her er Akademikernes A-kasse det perfekte valg.

Over 30.000 studerende har allerede truffet en beslutning om at melde sig ind hos os, og du er mere end velkommen til at være vores næste medlem. Årsagerne til at folk melder sig ind er mange, og kan ses uddybet nedenfor.

Men én af de mange årsager er det gratis medlemskab i begyndelsen. Mens du er studerende, er det nemlig muligt at være medlem helt gratis, i op til fem år. Dette er meget værd, når man er studerende på SU. Meld dig ind hurtigst muligt, og senest ét år inden din sidste eksamen, for at få alle goderne hos Akademikernes A-kasse – helt uden omkostninger i dine studieår.

Hvorfor vælge Akademikernes A-kasse?

Hos Akademikernes A-kasse tilbyder vi en række ting, der simpelthen ikke ses af samme kvalitet hos andre A-kasser.

Eksempelvis udbyder vi en lang række kurser og workshops, specifikt rettet mod at gøre dine studieår nemmere og vejen til en karriere tydeligere. Disse workshops er der mange der har fundet uundværlige. Udover dette, bliver det med et medlemskab muligt for dig at modtage professionel og gratis hjælp til dit CV og dine ansøgninger.

Denne hjælp ydes af kompetente og professionelle folk, og er en kæmpe hjælp på vejen mod at komme i arbejde. Vores fokus er naturligvis at sørge for at vores nyuddannede medlemmer finder jobs indenfor deres felt. Inden for de første tre måneders ledighed, er over halvdelen af vores medlemmer kommet i arbejde.

Det er lige netop af denne årsag, at mange vælger os, når de skal vælge A-kasse. Valget af A-kasse kan være vanskeligt at beslutte sig for når man er ny på en uddannelse, men ved at vælge Akademikernes A-kasse går du ikke galt i byen.

Et medlemskab hos Akademikernes A-kasse medfører mange goder

Tallene lyver ikke, og 30.000 medlemmers tilfredshed er helt sikkert værd at tage op til overvejelse i dit valg af A-kasse. Vi stræber efter din tilfredshed, og har derfor fokus på vigtigheden af imødekommende og informerende kundekontakt.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt Akademikernes A-kasse vil passe til dig, er du mere end velkommen til at ringe ind, for at få noget uforpligtende vejledning. Denne imødekommenhed er også noget du vil opleve, i mødet med vores arbejdsmarkedseksperter.

Her har du nemlig muligheden for at blive rådgivet vedrørende dine muligheder på arbejdsmarkedet indenfor dit felt. Disse eksperter har dybdegående viden om hvordan fremtidens arbejdsmarked kommer til at se ud, og er derfor ideelle vejledere for dig som kommende arbejder. Træf en klog beslutning ved at vælge Akademikernes A-kasse.