Magistrenes A-kasse er til den krævende magister

Vi har alle hørt de skrækkelige historier om venner eller familie, der pludseligt bliver fyret fra et job, og skal til at navigere i den jobløse jungle. Især bekymrer historierne om familie, der ikke har nogen indkomst grundet manglende job, os meget, og netop derfor skal du være med i en A-kasse.

A-kasse er statsstøttede organisationer, som eksisterer for at hjælpe dig med ikke kun at have mulighed for at leve et normalt liv uden et job. Samtidig hjælper de også dig med at finde et nyt job, så du rent faktisk kan komme i arbejde igen og både tjene en løn og føle dig mere produktiv end før.

Magistrenes A-kasse er en dansk A-kasse

Som kan prale af hele 74.000 medlemmer i 2017. A-kassen blev etableret i året 1974, og har siden da været med til at give en fantastisk ydelse til deres medlemmer. Tidligere var medlemmerne kun humanister, men i dag er A-kassen blevet tværfaglig, hvor der findes medlemmer fra både samfundsvidenskaberne, de humanistiske fag og de naturfaglige videnskaber.

Hos Magistrenes A-kasse finder du en fantastisk service, som gør, at du lettere kan komme i arbejde, hvis du har mistet dit tidligere job. Du kan dog også gøre det let at gå fra at have et jo til ikke at have et, og stadig beholde dit normale liv.

Hvad kan Magistrenes A-kasse gøre for dig?

Magistrenes A-kasse er en A-kasse, der tilbyder en række muligheder for dig. Hos denne arbejdsløshedskasse finder du en række forskellige kontingentpriser alt efter din situation på jobmarkedet, og disse priser varierer fra 1.074 kroner, hvis du har deltid på efterløn op til 2.928 kroner, hvis du er fuldtid med et efterlønsbidrag. Disse penge går blandt andet til, at du kan komme til workshops og temadage, som bliver arrangeret af Magistrenes A-kasse.

Her kan du få ny inspiration til arbejde, og gøre det lettere for dig at komme videre i processen. Samtidig er der også muligheder for at komme til åbne samtaler ved et af de fire kontorer.

Hvor har magistrenes A-kasse kontorer?

  • Aalborg
  • Aarhus
  • Odense
  • København

Magistrenes A-kasse er dog lavet til at være til mange forskellige mennesker, og en af de største grupper er her studerende. Når du er studiemedlem her, så får du et gratis medlemskab, hvis du er under 30 år, og du kan stadigvæk få adgang til alle de ydelser, som A-kassen tilbyder.

Som studerende kan det være svært at vide, hvor man egentligt gerne vil hen med sin uddannelse. Derfor kan du som studiemedlem sparre med en karriererådgiver og dermed finde ud af, hvordan du bedst kan bruge din uddannelse og komme til at lave det, der passer bedst til dig.

Det er også muligt for dig at tage brug af mange af de forskellige tilbud hos A-kassen. Herunder finder du virksomhedsbesøg forskellige events om blandt iværksætteri og innovation. Her får du altså nye oplevelser og mere inspiration, som du kan bruge både på studiet, og bagefter, når du skal ud på jobmarkedet.