CA fagforening og a-kasse for ledere og karrieremennesker

Er du højtuddannet og mangler en god fagforening og a-kasse, så er det værd at kigge på CA. Medlemmerne af CA er meget tilfredse og de fleste har eksamener fra handelshøjskolen, handelsakademier eller universiteter.

Langt de fleste af medlemmerne arbejder på det private arbejdsmarked og er meget fokuseret på deres karriere. Derfor tilbyder CA også en helt masse uvurderlig sparring inden for karriereudvikling. Det er derfor unfair kun at se CA som en fagforening med a-kasse, da det også en rigtig god karrierepartner.

Tilbuddene dækker over alt fra grundig mentorordning, kurser og kompetent rådgivning til karrieren. En lang række af disse tilbud gælder ligeledes, hvis du ikke er arbejdsløs. Du får dermed også stor glæde af CA, selvom du er i job. Dette er virkelig noget, som har en stor værdi for mange medlemmer.

CA er primært til business

CA er klar over, at man ikke kan være alt for alle, hvis man vil levere et specialiseret topprodukt til en bestemt målgruppe. Dette er de helt ærlige omkring, hvorfor CA derfor heller ikke er blandt de største fagforeninger, når man måler på antal medlemmer.

Medlemmerne arbejder oftest inden for økonomi, regnskab, marketing, kommunikation, HR, investering, IT og finans og lignende. Derudover er mange ledere medlemmer af CA, da CA har rigtigt gode tilbud til ledere via deres gode karriererådgivning og sparring.

Skal man nævne noget negativt om CA, er det nok størrelsen. Fagforeningen har ikke helt den samme pondus, når der ikke er flere medlemmer. I dette tilfælde gør det dog ikke så meget igen, da der ikke er den store arbejdsløshed i de brancher, hvor medlemmerne typisk arbejder. Hermed har medlemmerne oftest gode kort på hånden, selvom fagforeningen ikke er blandt de største.

CA giver god værdi for pengene

På trods af de mange åbenlyse fordele, så er CA en af de billigste fagforeninger med a-kasse på markedet. Prisen for et fuldtidsmedlemskab med a-kasse ligger på 531 kr. om måneden i 2017 priser.

En af de ting som gør, at de kan holde prisen så lav, er at det er gode brancher medlemmerne er i, samt medlemmerne er højt uddannet. Der er derfor ikke så mange, som har brug for a-kassen, hvorfor der ikke er så store udgifter hertil.

Dette bevirker, at CA har råd til alle de mange ekstra tilbud til medlemmerne, hvilket virkeligt er nyttigt og meget værd for rigtigt mange. CA har også en super god lønsikring, som af magasinet Tænk er blevet kåret som den bedste lønsikring på markedet.

Da medlemmerne af CA oftest har en ret høj løn, er denne lønsikring endnu mere værdifuld. Det kan være rigtigt svært at skulle få et budget til at hænge sammen, når man allerede har vænnet sig til en løn, som er meget højere end dagpengesatsen.

Derfor kan det være rigtigt fornuftigt at tegne en lønsikring, når man er højtlønnet. Lønsikringen fra CA dækker op til 40.000 kr. om måneden, hvilket er helt i top sammenlignet med andre fagforeningers lønsikring.