Ase – et fornuftigt valg

Hvad er en god fagforening? Hos Ase er det at være værdiskabende, professionelle, troværdige og nærværende. Fungerer vi godt internt, er det en smal sag at give det positivt videre til vores medlemmer.

Vi ønsker at have fokus på vores medlemmer, deres potentiale og muligheder – og se muligheder i stedet for begrænsninger.

Uanset, om du er selvstændig eller lønmodtager, er der også plads i Ase til dig. Det gælder både a-kasse og fagforening – og til priser, der er til at være med på. For kun 487 kr. pr. måned kan du være med i a-kassen, og et medlemskab af fagforeningen koster kun 67 kr. pr. måned.

Der er penge at spare i forhold til mange andre a-kasser og fagforeninger. Samtidig er der masser af sparring og gode råd at hente hos os, uanset om du er selvstændig eller lønmodtager.

Ase a kasse som Selvstændig eller lønmodtager

For at vi bedst muligt kan rådgive dig hos Ase, er det af betydning at finde ud af, hvilket medlemskab der passer bedst til dig.


Er du lønmodtager på fuld tid? Og ønsker du blot en fagforening og a-kasse, hvor du er økonomisk sikret og kan få god sparring? Så er der ikke så meget at være i tvivl om.


Er du selvstændig og har været det i mange år, men vil gerne være dækket godt ind økonomisk? Her er Ase Selvstændig et godt bud.


Men der kan være en gråzone. Er du på vej ud i det selvstændige, kan der være en masse tvivlsspørgsmål, der løbende dukker op. ”Hvor lang tid i det daglige skal jeg bruge på mine egne ting, for at jeg er selvstændig?”, ”Har indtægten fra min selvstændige beskæftigelse betydning i forhold til fagforeningen?” eller ”Hvilket medlemskab skal jeg vælge, hvis jeg kun er selvstændig på deltid og har et fast job ved siden af?”

Spørgsmålene kan være mange – og meget relevante, og Ase er altid klar til en uforpligtende snak om tingene.

Mange fordele ved Ase a-kasse

Finder du frem til, at Ase er det rigtige valg for dig, har du mange fordele at se frem til. Udover en af markedets bedste priser, får du økonomisk tryghed, målrettet vejledning (som selvstændig eller lønmodtager), juridisk rådgivning og mange andre ting.

Derudover kan du som selvstændig få den rette hjælp, hvis du har behov for at styrke din virksomhed. Som lønmodtager kan vi hjælpe dig med at fokusere på dine kompetencer, så du kommer rigtigt og godt videre i dit arbejdsliv.

Er du studerende, kan du blive medlem af Ase a-kasse ganske gratis – og betale 0 kr., så længe du er under uddannelse. På den måde har du en økonomisk sikkerhed, hvis jobmulighederne lader vente på sig, når du er færdig med din uddannelse.

Udover det økonomiske kan Ase også hjælpe dig som studerende med for eksempel jobsøgningskurser og give dig inspiration til dit fremtidige arbejdsliv. Ønsker du også et medlemskab af Ase fagforening, koster det blot 67 kr. pr. måned. Her har du adgang til mere vejledning i forhold til arbejdsmarkedet som helhed – og økonomisk og juridisk rådgivning.