3f er en fornuftig fagforening

At være medlem af en fagforening er noget, som enhver bør være da det er en god ting og det er et godt signal at sende overfor ens kollegaer og de mennesker man går sammen med hver dag. En af de fagforeninger, som rigtig mange de vælger det er 3f og en af grundene til dette er naturligvis, at der her er tale om en rigtig fornuftig fagforening, som vil gøre dig ekstra glad og meget tilfreds fordi, at de medlemmer, som 3f har generelt er meget tilfredse.

Bliv klogere på 3F

Som lønmodtager er det en meget stor sikkerhed at være medlem af en fagforening og det er det af forskellige grunde. Er man lønmodtager vil man ofte ende med at arbejde for arbejdsgivere, som selvfølgelig som udgangspunkt og primært har deres egne interesser, som de ønsker at gå op i.

Det er dog ikke altid sådan, at deres interesser vil stemme overens med de interesser, som lønmodtageren har. I disse tilfælde vil det være nødvendigt for lønmodtageren at kunne tale med nogen, som kender til de rigtige regler, og som ved hvilke rettigheder man har som lønmodtager. Det kan nemlig være en meget stor mundfuld at skulle overskue helt alene og det er da også netop derfor, at man altid bør sørge for at man har en god fagforening.

Er man i tvivl om hvilken fagforening man skal vælge så kan man for eksempel vælge den der hedder 3f og det er da også en af de allerstørste fagforeninger, der er i hele landet. Derfor er der mange medlemmer, hvilket gør, at det er en fagforening med mange penge og det er også en af de grunde til, at de ved rigtig meget da de har mange ressourcer til meget viden.

3f hjælper hvis du bliver ledig

Bliver du ledig kan du meget nemt stå i en situation, hvor du bliver nødt til at skulle have hjælp fordi, at det kan være svært at gennemskue hvad man så skal gøre. Er du medlem af fagforeningen 3f vil du dog have en partner, som på alle tidspunkter og i alle tænkelige situationer vil sætte sig i din situation og gøre, at du får overholdt dine rettigheder.

Bliver du ledig er det nødvendigt for dig, at du får dagpenge og det er en af de ting, som 3f kan hjælpe dig med. For hvis du tidligere har betalt til denne A-kasse så vil du opleve, at du nok skal få de dagpenge du skal have når du bliver ledig. Det vil gøre, at du ikke behøver at sætte dit liv helt på standby blot fordi, at du mister dit arbejde.

Det er ellers noget, som mange føler sig nødsaget til, hvilket er et stort problem da det gør, at man pludseligt står i en meget usikker situation, som hverken gavner en selv eller samfundet. Derudover giver 3f også mange andre muligheder for medlemmerne og nogle af disse er for eksempel forsikringer og kurser, som mange nyder godt af.